«Люди в блакитному» частина 2. Встановили агентів російських спецслужб у залі «Крокус».

NEXTA на X : «‼️ «Люди в блакитному» частина 2. Встановили агентів російських спецслужб у залі «Крокус». Наша редакція продовжує аналізувати фото та відео терористів #CrocusCityHallAttack та все, що з цим пов’язано. У нашому у попередній публікації ми розповідали про… https

casbt1osint.blogspot.com
26 березня 2024 р

«Люди в блакитному» частина 2 Встановили агентів російських спецслужб у залі «Крокус». Наша редакція продовжує аналізувати фото та відео терористичного #CrocusCityHallAttack та всього, що з ним пов’язано. У нашій попередній публікації ми розповідали про курйози, зафіксовані на одному з відео за кілька хвилин до початку стрілянини в концертному залі. На ньому було показано кілька однаково одягнених чоловіків у синіх светрах і джинсах, які спочатку підозріло дивилися один на одного, а потім почали закликати натовп «закрити двері», що призвело до величезних людських втрат. Наша редакція припустила, що це можуть бути співробітники #ФСБ , через їхню далеко не чисту репутацію щодо терактів у #Росії . Продовжуючи вивчати інформацію з відкритих джерел, ми намагалися виявити «людей у ​​блакитному», які викликали у нас підозри. Через низьку якість відео важко порівняти обличчя цих чоловіків із відкритою базою даних. Але одного нібито «офіцера ФСБ» нам все ж вдалося знайти. На відео з концертної зали в якийсь момент видно, як один із «людей у ​​синьому» спускається з верхнього ряду, а не покидає зал, як усі. Потім він підтримує заклики закрити двері. Його обличчя добре видно, тож у відкритих джерелах вдалося знайти фото дуже схожої людини.

Це фото опубліковано на сайті КБУ «Сосенський спортивний центр». На фото чоловік отримує нагороду за третє місце у змаганнях з армреслінгу. Композиція і загальні риси обличчя досить схожі на одного з «людей у ​​блакитному» з концертного залу в «Крокусі». На цьому етапі нас зустрів ще один «несподіваний збіг обставин». У московському селищі Сосенське, де базується цей спортивний центр, розташована штаб-квартира Служби зовнішньої розвідки Росії. Однак на одному відео історія про "людей у ​​блакитному" не закінчилася. На кадрах затримання одного з терористів ми також звернули увагу на «цивільний» одяг правоохоронців. Як бачите, він також синій. Припускаємо, що саме у випадку з терактом у «Крокусі» «таємні правоохоронці» використовували ці популярні кольори, щоб не виділятися з натовпу і водночас мати позначку «друг» чи «ворог». ".

Більш того, якщо проаналізувати кадри з відео в залі перед зйомкою, то можна помітити ще одного «людину в синьому», який сидить за спиною автора відео. Обличчя цього нібито співробітника ФСБ можна порівняти з кадрами затримання одного з терористів. Так, його обличчя приховане маскою, але риси обличчя, форма голови, положення очей вказують на те, що це та сама людина.

Наступного дня після теракту в "Крокус Сіті Холі" російські пропагандисти опублікували відеоінтерв'ю з нібито героїчним вчинком одного з відвідувачів концерту, який "зумів голими руками нокаутувати терориста і врятувати десятки людей".

Примітно, що на відео «герой» сидить спиною до камери, щоб приховати обличчя, і знову ж за «дивовижним збігом обставин» одягнений у синій світшот. Також видно, що наш «герой» дає інтерв’ю в шапці, схожій на ту, яку ми бачимо на спецслужбах під час затримання терористів (приклад: попереднє фото). Підсумовуючи, ми не можемо зі стовідсотковою впевненістю стверджувати, що ці люди є співробітниками спецслужб, але також не можемо ігнорувати всі дивацтва та невідповідності цієї трагедії, однією з яких є сама поява цих людей під час теракт. Люди, яким доводилося стикатися з агентами спецслужб у цивільному, впізнають їх за поведінкою, стилем одягу та жестикуляцією. «Люди в блакитному» виглядають як агенти спецслужб, які навіть не намагаються маскуватися. Але на них вся незвичайність теракту в Крокус Сіті Холі не закінчується. Офіційна версія російської влади смішна і навіть абсурдна, а кількість різноманітних курйозів у всій картині теракту дуже велика. Про це ми обов’язково поговоримо в наших наступних публікаціях.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

«Вилаят Хорасан», подробности биографий подозреваемых и версии теракта

"Men in Blue" part 2 We have identified agents of the Russian secret services in the "Crocus" hall Our editorial staff continues to analyze photos and videos of the terrorist